Betingelser


 

 

Betaling

Betaling kan ske ved bank overførsel. 

Vi tager ikke betalingsgebyrer.

1. rate opkræves ved holdtilmelding (købstidspunktet).

2. rate opkræves umiddelbart efter holdstarten, via faktura tilsendt på email.


 

Ændring/aflysning af køretider

Det er elevens ansvar at booke køretider i bookingsystemet, i overensstemmelse med lovreglerne som forklares i starten af forløbet.
En booket tid kan frit aflyses/ændres indtil 24 timer før. Herefter er tiden ‘låst’ i bookingsystemet, uanset årsag, og vil blive faktureret med 50% af prisen på den bestilte køretid. Eleven må herefter bestille en ny tid via booking systemet som normalt.


 

All inclusive / Ekstratimer

Kørekortspakken indeholder det lovpligtige antal køretimer, samt opvarmningstime før køreprøven. Eventuelle ekstratimer er ikke inkluderet. Omfanget af ekstratimer aftales imellem eleven og kørelæreren i forbindelse med sidste køre lektion (generalprøven) og anføres i lektionsplanen under ‘repetitionslektioner’. Skulle eleven ikke bestå sin køreprøve er ny køreprøve ikke inkluderet i pakken.
Ekstratimer og yderligere køreprøver faktureres umiddelbart før den praktiske køreprøve.


Førstehjælpskursus

Førstehjælpskursus indgår i ‘All Inclusive’ pakken dato for kurset meldes ud inden holdstart. Reserverede pladser kan frit ændres/afbestilles indtil 5 dage før afholdelse, herefter må der betales for et nyt kursus (kr. 750). Faktura fremsendes på beløbet, efter betaling kan der reserveres en ny tid.


 

Tildeling af kørelærer

Undervisning i teori og praktisk kørsel på vej og bane varetages af en eller flere af vores bedste kørelærere. Plustrafik forbeholder sig retten til at tildele kørelærer, samt ændre tildelingen undervejs i forløbet om nødvendigt.


 

Fortrydelsesret / afbrydelse af forløb

Købet kan frit fortrydes indtil 21 dage før holdstart.

Ved afbrydelse af kørekortforløb, uanset årsag, fratrækkes den ‘afholdte’ del af ydelserne og resterende beløb tilbagebetales. Der fratrækkes 2000,- til administration og dækning af omkostninger.